I'm so sorry.

Jag hade ju tänkt upprätthålla mitt bloggande ganska rejält, men en del saker har hänt ganska plötsligt i mitt liv och jag har ej haft tillgång till dator förrän nu när världens bästa Robert fixade den till mig.
Jag tar det bara lugnt nu och känner ingen stress. Jag har förmodligen gått ner runt 8 kg på senaste tiden vilket känns sjukt skönt. "känd och smal, känd och smal". Känd blir jag förmodligen aldrig men smal kan jag nog lyckas med om jag försöker riktigt ordentligt.
Om jag ska bli känd för något så vill jag vara den som botar HIV/AIDS. Det skulle vara coolt. Eller iaf jobba med de människor som lider av den sjukdomen. Försöka ta ner stigmatiseringen runt det hela. Det skulle verkligen kännas häftigt.
Men om jag blir läkare vill jag inte forska faktiskt. Utan istället ha mycket patientkontakt vilket man ofta har inom psykiatrin. Ska jag bli psykläkare kanske? Det känns mer spännande med allmänmedicin och typ arbeta på en vårdcentral.
Och titeln på inlägge; "I'm sorry" är kanske lite malplacerat då jag inte vet om någon alls följer den här bloggen. Jag får iaf skriva av mig. =)
Pusshej alla.

RSS 2.0