Half time.

Nu ar det halvtid i min semester har pa Cypern. Har haft en fantastisk forsta vecka dar jag har varit mycket pa stranden och olika beach cafeer. Var pa ett supercoolt stalle som heter Guaba med Stephanie och hennes kompisar Denise och Alexandra. Var som ett reggaecafe slash club med massa graffitti, palmer och reggaemusik. Igar var jag och Lena pa TGI Fridays och at supergod mat. Alla bilder kommer upp pa facebook nar jag kommer hem. Kram pa er alla.

Liten update.

Är åter i Sandviken. Åkte i förrgår efter att jag och Robert hade käkat och tagit en kaffe på donken. Bussresan var som vanligt oerhört dryg. Det blev inte bättre av att jag glömt mp3:n hemma. Istället läste jag en bok av Sixten Herrgård, mannen som gav AIDS ett ansikte i Sverige. När jag kom hem fick jag hjälpa mamma lite eftersom hon har fått en spricka i höften.

Idag har jag varit på Camiles student. Eller ja, när dom var i stadsparken. Ska lite senare på studentmottagning hemma hos henne.

På måndag åker jag till Cypern. Ska bli galet kul att träffa släkten igen och bara slappa i två veckor. Känns som jag behöver det.

20100607

Nu håller man på att flytta som en galning. Är sjukt stressad. Imorgon kommer min hyresvärd och kollar på lägenheten. Varför vet jag inte, men så är det. Allt måste vara nere i flyttlådorna imorgon, för på onsdag åker jag till Sandviken och vara med på systers student. Sen åker jag tillbaka hit på söndag och på måndag morgon åker jag till Cypern. Verkligen dåligt med tid nu, men det löser sig väl.

Avslutet,

Avslutet för veckan är lugnt, Jag verkar ha fåt trötthetsdysleksi om det ser lite konsigt skrivit ut. Imorgon blire komikerträff med jessica och co. Sen på lvällen ska jah träffa stella. very nice!

Update.

Nu har jag inte skrivit på några dagar. Har haft besök av Esteban sen i måndags. Vi har haft jättetrevligt och jag trivs i hans sällskap. Vi har verkligen gjort massa grejer! Lite tomt nu när han åkt, men men! I helgen ska jag förmodligen träffa Stella och Jessica. Det blir kul.
Vilken tur att jag stötte ihop med Stella i sollentuna, för hennes mobil hade blivit stulen och hon hade tappat alla sina kontakter.
Nu ska jag strax sova. God natt alla.

RSS 2.0