Dejten gick bra.

Var ju som bekant på dejt igår vilket gick över förväntan. Vi var hemma hos H i västra skogen och bara drack kaffe. På lördag kanske vi ska på bio. Då vill jag nog se Terror på elm street i ny version. Fast Alice i underlandet verkar också bra.
Nu sitter jag här med mitt kaffe och väntar på att Frida ska ringa och sen desperate housewives.
See ya babes!

Trevlig grillning och dejt.

Grillningen hos Mia i lördags var sjukt trevlig. Jag grillade kycklingfilé och åt bulgursallad till det. Försöker leva mer nyttigt och smalt nu. Kunde ju ha tagit fläskfilé med pommes men det här kändes mycket fräschare.
Ikväll ska jag på dejt med en kille i Solna. Ska bli sjukt spännande. Se på film och bara lära känna varann liksom. =) Wish me luck!

Förut.

Förut skrev jag bloggen för att andra skulle se vad jag pysslade med om dagarna, men då väldigt få läser denna blogg så tänker jag istället skriva för att kunna påminnas om vad jag gjort under vissa perioder. Då kan jag kolla om några år och minnas.
Igår kom mamma och vi flyttpackade, drack vin och åt wok. Idag har vi också flyttpackat och flyttstädat. Är så mycket att fixa nu! Men ikväll blir det grillning med Mia och Jessica hemma hos Mia. Ska bli himla mysigt. Nu sitter jag bara och väntar på kaffet ska bli klart. Ja, just det. Solen skiner som bara den och det är sommarvärme i luften.

RSS 2.0